SCANDAL în Comisia parlamentară. Turcescu s-a retras. E o mascaradă

Robert Turcescu
Robert Turcescu

Deputatul PMP Robert Turcescu a anunțat că se va retrage din Comisia specială de anchetă a Senatului și Camerei Deputaților pentru verificarea aspectelor ce țin de organizarea alegerilor din 2009 și de rezultatul scrutinului prezidențial, după ce Anghel Iordănescu a refuzat să dea amănunte despre întâlnirea  din locuința lui Gabriel Oprea.

Anghel Iordănescu a invocat art. 34 din Codul de Procedură Penală și art. 285, al. 2 pentru a da mai multe informații  și a face comentarii mai multe față de ce a declarat la ieșirea de la Parchetul General față de evenimentele din  "Noaptea generalilor".

"În caliatate de martor în acest dosar penal nu vreau să obstrucționez ancheta, mă abțin de la comentarii. probabil pe care articolele pe care le-am menționat, nu-mi dau dreptiul. Rugămintea mea este să cereți de la Parchetul General declarația mea scrisă. Veți afla de acolo toate declarațiile pe care le-am dat  și pentru care am și semnat", a declarat printre altele Anghel Iordânescu în fața comisiei.  

[citeste si]

După acest refuz din fața Comisiei, deputatul PMP, Robert Tiurcescu, a declarat că: "O spun cu toată seriozitatea, fără a-ami aroga merite că am semnalat  acest lucu înainte de dezbaterea propriuzisă. Suntem într-o situație ridicolă, caraghioasă și riscăm să compromitem ideea de comisie parlamentara de anchetă. Probabil că și domnul Onțanu, pe modelul domnului Anghel Iordănescu, pe modelul domnului Oprea vor refuza să vorbească despre ce s-a întâmplat în acea noapte. Prin urmare, vă propun cu toată seriozitatea suspendarea activității Comisiei  de anchetă parlamentară până la momentul în care lămuriți această chestiune cu Parchetul General, pentru că însăși existența comisiei, de la bun început, s-a stabilit că nu se va suprapune în anchetarea acestor chestiuni cu licrurile pe care le face Parchetul General, este pusă în momentul de față sub semnul întrebării.

Eu unul mă voi retrage de lucrările acestei comisii, pentru că ceea ce se întâmplă aici este realmente o mascaradă",bert turcescu, comisie parlamentara, anghel iordanescu, mascarada, parchetul general a declarat Turcescu  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel