Salariul lui Victor Slav, motivul despărțirii de Anda Adam? Cât câștigă cei doi

anda-adam-si-victor-slav
anda-adam-si-victor-slav

Câștigurile celor doi ar fi fost unul din motivele despărțirii dintre Victor Slav și Anda Adam.

Potrivit Ccick.ro,solista se cam săturase să-l întreţină pe prezentatorul de la PRO TV, ea fiind, conform unor surse bine informate, adevăratul stâlp al casei. În timp ce Victor are un salariu lunar de circa 3.000 de euro, Anda câştigă de zece ori mai mult decât el.

Povestea lor de iubire a ajuns la final! Luni, Anda Adam şi Victor Slav au anunţat că s-au despărţit. Sec, fără prea multe detalii. Click! a aflat în exclusivitate că prăpastia financiară dintre cei doi foşti îndrăgostiţi a fost cauza rupturii după şase ani de relaţie. Chiar dacă amândoi sunt persoane publice, veniturile lor diferă enorm, iar Anda n-a mai suportat să «ţină casa».

Conform unor surse din trustul MediaPro, leafa pe care o încasează Victor Slav pentru jobul de prezentator al rubricii Vremea de la PRO TV ar fi de circa 3.000 de euro pe lună. O sumă enormă pentru mulţi români, dar infimă în raport cu câştigurile uriaşe ale Andei, care încasează 1.500 de euro pentru un show cu durata de doar 45 de minute. Cum solista bifează, conform impresarului ei, cam 20 de spectacole pe lună, la un simplu calcul reiese că veniturile sale sunt de 30.000 de euro lunar! Aşadar, de zece ori mai mult ca Victor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel