Să nu te ia amețeala! Cum se vede lumea din vârful celei mai înalte clădiri din lume. Foto

Fotograful Gerald Donovan a realizat o galerie foto interactivă care îi permite fiecărei persoane să vadă Dubaiul aşa cum l-a văzut Tom Cruise în cel de-al patrulea film al francizei „Misiune Imposibilă”, „Ghost Protocol”.

Galeria oferă o vedere de ansamblu a Dubaiului, din vârful celei mai înalte clădiri din lume, Burj Khalifa, relatează mediafax. Vârful clădirii se află la 828 de metri înălţime, față de nivelul mării.

În imagini pot fi observate diverse obiective turistice ale Dubaiului, precum Dubai Mall, renumitul hotel Burj Al Arab sau Hipodromul Meydan.

„Priveliştea este totul. Nimic nu se poate compara cu priveliştea - este un loc unic. De la perioada Marilor Piramide, puţine clădiri au deţinut titlul de cea mai înaltă clădire de pe Pământ. Burj Khalifa este abia a 15-a în ultimii peste 4.500 de ani. Este o clădire foarte, foarte specială şi sper că oamenii o vor aprecia şi mai mult acum, când vor vedea priveliştea din vârful său”, a declarat Gerald Donovan.

Burj Khalifa, cea mai înaltă clădire din lume, a a fost inaugurată oficial la data de 4 ianuarie 2010. Ea măsoară 828 de metri înălţime, construcţia sa începând la 21 septembrie 2004. Exteriorul a fost finalizat la 1 octombrie 2009. Construcţia clădirii a costat 1,4 miliarde de dolari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel