EXCLUSIV  Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu. PSD are deja variante de rezervă. Se anunță o conferință de tipul "totul sau nimic"

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Cătălin Cîrstoiu ar urma să țină o conferință de presă decisivă.

Toată lumea se întreabă în aceste zile dacă Cătălin Cîrstoiu va fi retras sau nu din cursa pentru alegerile la Primăria Capitalei. Deși până acum s-a declarat public că nu există astfel de intenții, surse au declarat pentru DC NEWS că PSD ar avea deja două rezerve de candidați. Ar fi vorba despre oameni din PSD, nu independenți, așa cum este Cătălin Cîrstoiu.

Prin urmare, pică și scenariul potrivit căruia coaliția l-ar putea retrage pe Cătălin Cîrstoiu pentru a-l susține pe Cristian Popescu Piedone. Totuși, deocamdată nu au fost date numele celor doi posibili candidați la Primăria Capitalei. Rămâne de văzut exact ce se decide în privința actualului candidat susținut de coaliția PSD-PNL.

Totodată, sursele DC NEWS au susținut că săptămâna viitoare Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă, la cererea coaliției de guvernare, din cauza speculațiilor apărute în presă până acum. Se pare că va fi o conferință de tipul "totul sau nimic", aceasta fiind condiția coaliției PSD-PNL. Prin urmare, săptămâna viitoare s-ar putea să fie deslușit misterul privind posibilitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu sau menținerea sa în cursa electorală. 

Pe lista de rezervă a social-democraților nu se află Gabriela Firea, care se regăsește pe lista pentru alegerile europarlamentare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel