Reghecampf, numit antrenor în Arabia Saudită. Ce țeapă îl poate aștepta după ce a lăsat de izbeliște Craiova

Sursa: Agerpres
Sursa: Agerpres

Laurenţiu Reghecampf a numit antrenor al echipei saudite Al-Tai.

Laurenţiu Reghecampf a anunţat, luni, pe contul său de Instagram, că este noul antrenor al echipei saudite de fotbal Al-Tai. Reghecampf, care în sezonul trecut a pregătit formaţia azeră Neftci Baku, a antrenat-o în actuala stagiune pe Universitatea Craiova timp de şapte etape (3-9).

Tehnicianul a denunţat unilateral contractul cu Universitatea şi a plecat în Arabia Saudită, iar luni l-a înlocuit pe croatul Kresimir Rezic. Reghecampf devine al şaptelea antrenor român al echipei al Cavalerilor Nordului, după Ion Dumitru, Alexandru Moldovan, Doru Isac, Liviu Ciobotariu, Claudiu Niculescu şi Mirel Rădoi, care a fost demis pe 18 mai.

Totodată, Reghecampf este al doilea antrenor român care activează în acest sezon în Super Liga saudită, după Cosmin Contra (Damac FC). Tehnicianul a mai antrenat două echipe saudite, pe Al-Hilal (2014-2015) şi pe Al Ahli (2021).

În lotul echipei Al-Tai se află un jucător român, Andrei Cordea, dar şi atacantul croat Marko Dugandzic (ex-Rapid). Al-Tai se află pe locul 12 în clasament după 7 etape. 

Reghecampf nu poate prelua noul post

Tehnicianul Kresimir Rezic refuză să plece, a făcut antrenamentele și va conduce echipa și în partida de Cupă, programată marți. Croatul vrea întreaga clauză de reziliere, potrivit presei sportive.

Laurențiu Reghecampf așteaptă de o săptămână ca situația să se clarifice, numai că președintele clubului nu reușește nici acum să rezolve problema internă.

Reghecampf ar mai fi curtat și de Al-Riyadh, unde joacă și Alin Toșca, locul 17 în campionat, cu numai patru puncte.

După primele 7 etape, Al-Tai ocupă locul 12 în clasamentul saudit, cu 7 puncte adunate. Reghecampf nu este la prima experiență în Golf. În trecut, tehnicianul român a mai fost pe banca altor 4 echipe: Al-Hilal (mai 2014 - februarie 2015), Al-Wahda (mai 2017 - noiembrie 2018), Al-Wasl (ianuarie 2019 - octombrie 2020) și Al-Ahli (aprilie - iunie 2021).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel