Reclama cu Keira Knightley interzisă copiilor pentru că e prea sexy. Tu ce crezi?

Keira-knightley
Keira-knightley

Deși a apărut acum mai bine de un an, reclama parfumului Coco Mademoiselle de la Chanel, cu Keira Knightley, este acum interzisă copiilor de către autorități. Astfel, reclama Keirei este... pentru adulţi, pentru că  “sugerează prea multă sexualitate”.

Reprezentaţii casei de lux Chanel nu au întârziat să răspundă. Ei spun că reclama este doar “jucăuşă şi senzuală”, reprezentativă pentru spiritul liber al lui Coco Chanel. Autoritatea pentru Standarde în Publicitate nu a fost însă de acord, considerând că reclama nu face decât să alimenteze îngrijorările părinților, inclusiv a prim-ministrului, cu privire la sexualitatea copiilor, potrivit Daily mail. Keira nu de puține ori s-a ridiculizat singură spunând că nu are forme. După cum se pare, autorităţile consideră umerii săi îndeajuns de senzuali încât să confunde tinerii.

Totul a început atunci când reclama a fost transmisă în pauza din timpul filmului pentru copii Ice Age. O mamă s-a plâns că este mult prea sexuală iar autorităţile ASA s-au sesizat.

Vezi reclama aici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel