Real Madrid: Lopetegui, pe făraș. Conte, așteptat pe Bernabeu

Presa spaniolă anunţă demiterea iminentă a lui Lopetegui şi venirea lui Conte la Real Madrid.

Soarta antrenorului Julen Lopetegui este pecetluită după umilinţa suferită de echipa de fotbal Real Madrid pe Camp Nou, 1-5 cu FC Barcelona, iar italianul Antonio Conte urmează să fie anunţat luni ca succesor al tehnicianului spaniol, relatează presa spaniolă.

Cu 4 victorii, 2 remize şi 4 înfrângeri, Real Madrid ocupă locul 9 în La Liga, la 7 puncte de liderul Barcelona, cel mai prost start al madrilenilor din ultimii 70 de ani. Lopetegui, 52 ani, a fost concediat de Federaţia spaniolă chiar înainte de debutul la Cupei Mondiale 2018, din cauză că a semnat pentru Real Madrid. Florentino Perez nu are altă soluţie decât concedierea lui Lopetegui, dar presa spaniolă susţine că şi clubul are o mare responsabilitate în acest dezastru, pentru că nu a acoperit plecarea lui Cristiano Ronaldo la Juventus cu un jucător de acelaşi calibru.

Antonio Conte s-a aflat în vizorul lui Real încă din vară, dar italianul era atunci încă legat de Chelsea Londra, înainte de a fi concediat în iulie, la un an după ce câştigase titlul în Premier League. La meciul de miercuri din Cupa Spaniei, cu Melilla, antrenorul echipei de rezerve Santiago Solari va asigura interimatul, iar Antonio Conte ar urma să apară pe banca tehnică de la meciul de sâmbătă cu Valladolid.

Conte, 49 ani, a fost selecţionerul Italiei între 2014 şi 1016, iar anterior a condus-o pe Juventus, cu care a câştigat trei titluri la rând între 2012 şi 2014.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel