Reacția lui Antonescu în urma acuzațiilor lui Sorin Roșca Stănescu

Crin Antonescu (3)
Crin Antonescu (3)

Președintele PNL, Crin Antonescu, a avut, joi seară, prima reacție cu privire la acuzațiile aduse de senatorul liberal Sorin Roșca Stănescu, care a dezvăluit că Alianța DA a primit finanțări externe în valoare de șapte milioane de euro, în anul 2004. 

"Dacă nu la sfârşitul acestei săptămâni, cu siguranţă la începutul săptămânii viitoare vom avea o discuţie şi în grupul parlamentar cu Sorin Roşca Stănescu pentru a vedea dacă există elemente serioase legate de aceste lucruri pentru că atunci ar trebui să facem, ştiu eu, o comisie parlamentară, ceva", a declarat Crin Antonescu, într-o intervenție telefonică la B1.

În așteptarea răspunsului de la autorități

Liderul liberal a adăugat: "Vom vedea şi care este reacţia autorităţilor pentru că eu cred că în faţa unor asemenea afirmaţii de o asemenea concreteţe cineva trebuie să pună mână şi să vadă despre ce este vorba şi într-un termen rezonabil să spună: sunt nişte făcături, sunt nişte falsuri, sunt nişte aberaţii sau sunt nişte indicii pe urma cărora mergem, să vedem ce facem".

Reacția normală, de reținere

Crin Antonescu a mai precizat, în legătură cu dezvăluirile făcute de Sorin Roșca Stănescu, că "Nu m-aţi văzut sărind şi denunţând nici pe dl Băsescu, nici pe alţii. Privesc cu reţinere pentru că afirmaţiile sunt de o gravitate maximă şi mi se pare că reacţia normală este reţinere, dar nu mă fac, pe de altă parte, că nu le-am auzit".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel