Răsturnare de situație. Tudose spune că PSD și PNL s-au înțeles pentru un candidat comun la Primăria Capitalei

Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Mihai Tudose, coordonatorul campaniei Partidului Social Democrat, a intervenit la Antena 3 CNN pentru a clarifica situația în legătură cu candidatul comun pentru primăria generală București.

Întrebat de către realizatorii Antena 3 CNN despre numele care s-au vehiculat în presă ca fiind candidați, în speță Medicul Cătălin Cârstoiu și arhitectul Tiberiu Florescu, Mihai Tudose a răspuns:

”De aici încolo, vă mai prelungesc un pic suspansul”

”Dar ce s-a decis?” , a întrebat Radu Tudor.

”S-a decis că se merge împreună la București, la sectoare, la consilii, la consiliul general și la primarul general. Săptămâna viitoare o să se știe ce și cum.”, a zis Tudose.

”Trebuie candidatul comun să nu aibă culoare politică?”, a întrebat Sabina Iosub.

”E alb sau e negru, puneți problema de parcă suntem într-o mare disperare și nu avem candidat, lăsați-ne cu strategia noastră de campanie, bună, rea, o să vedem pe 10. Pe stradă n-am văzut pe nimeni tăindu-și venele pe chestiunea asta”, a spus Mihai Tudose.

Aceste declarații vin în contextul în care, Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al Partidului Social Democrat, a intervenit telefonic, luni seară, la Antena 3 CNN, unde a spus că, cel mai probabil, PSD și PNL vor merge separat în alegerile locale pentru Primăria Capitalei.

„Consultând cifrele, pentru că au fost niște sondaje puse astăzi pe masă, se pare că, deși coaliția merge foarte bine și are undeva la 51% din opțiunile de vot la nivelul Capitalei, candidații fiecărui partid nu reușesc să aducă din bazinul electoral local al celuilalt partid.

Atunci, direcția pe care o explorăm acum e să mergem totuși cu candidați separați“, a zis Lucian Romașcanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel