Răsturnare de situație cu accidentul mortal din Suceava. Șoferul fugar ar fi cunoscut-o pe victimă

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Un șofer băut a lovit cu mașina, ieri, 1 Mai 2024, un tânăr de 25 de ani.

Un accident grav de circulație a șocat, ieri, întreaga țară. Un tânăr de 25 de ani a fost spulberat de o mașină pe drumul județean 209C din județul Suceava, scrie Monitorul de Suceava.

Potrivit noilor informații obținute de anchetatori, accidentul nu ar fi fost o întâmplare nefericită, ci un accident premeditat. Victima, B.S., se afla la ora 5 dimineața pe drumul din localitatea Frumoasa, deși acesta locuia în cartierul George Enescu din Suceava, unde a fost lovit mortal de șoferul autoturismului, S.D., care a fugit de la locul accidentului.

Apropiații victimei vin acum cu o nouă ipoteză, aceea că cei doi se cunoșteau, iar între ei a existat un conflict. Astfel, șoferul de 21 de ani, pentru a se răzbuna, ar fi urcat la volanul mașinii și l-ar fi lovit intenționat pe B.S..

Când anchetatorii au mers la locuința șoferului, miercuri seara, ao constatat că mașina acestuia era puternic avariată în partea din față, iar în interiorul autoturismului a fost găsit și un topor. De asemenea, atât în locuință, cât și în mașină, au fost descoperite mai multe urme de sânge.

De cealaltă parte, șoferul a susținut sus și tare că nu o cunoștea pe victimă, însă acest lucru va fi lămurit după ce va fi efectuată percheziția informatică a telefonului. Șoferul a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi dus la Judecătoria Suceava cu propunerea de arestare preventivă. 

Comportamentul șoferului la momentul sosirii polițiștilor la locuința sa a fost, de asemenea, unul extrem de bizar, El s-a baricadat în casă, a blocat porțile și a stat de vorbă cu anchetatorii de la balconul casei. Bărbatul de 21 de ani s-a predat abia după ce a fost convins de avocatul său. 

S.D. a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acestuia i-au fost prelevate probe de urină și de sânge pentru a se determina cu exactitate dacă a consumat și substanțe interzise. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel