Rapid Bucureşti, umilită de Farul la Ovidiu. Adrian Mutu: Nu caut scuze, rezultatul e prea mare. Să punem capul în pământ/ Hagi: Au venit cu nasul pe sus

Foto DC NEWS
Foto DC NEWS

Rapid Bucureşti a pierdut meciul cu Farul Constanţa, de la Ovidiu, scor 7-2, iar la finalul partidei Adrian Mutu a fost extrem de supărat. 

”A fost o seară de coșmar, o seară neagră, rezultatul spune totul. Am început jocul cum nu se putea mai prost, în secunda 30, penalty. Sunt prea puține lucruri de spus, pentru că, pe lângă faptul că Farul are calitate, am mai făcut și cadouri. E o seară de coșmar pentru noi, nu avem ce să spunem. Rezultatul te lovește în orgoliu. Mai multe nu sunt de spus la cald. Mai mult decât arată tabela de marcaj, ce putem spune?

Au fost și greșeli personale. Le-a ieșit tot în seara asta, am mai făcut și noi cadouri. Așa s-a făcut istoria. Nu am reușit să oprim iureșul ăsta al lor.

Nimănui nu îi convine. Suntem toți foarte supărați pentru acest rezultat. Vom analiza mâine, pentru că nu ne convine rezultatul, dar să nu uităm că tot acești băieți au bătut și campioana României. Câteodată, fotbalul te lovește în orgoliu, te aduce cu picioarele pe pământ, poate într-un mod prea dur în seara asta.

Am trecut cu mijlocul în trei, aveau superioritate pe zona centrală, cu cei doi care intrau în spatele mijlocașilor, Mazilu și Munteanu. Am încercat să oprim acele buzunare.

Nu caut scuze, putem vorbi și despre acest lucru, putem spune că nu am avut la fel de multe zile pentru a pregăti meciul, putem spune multe lucruri, dar cred că rezultatul e prea mare, să punem capul în pământ, să vedem ce am făcut greșit. E seara aia de coșmar. După penalty, am avut două mari ocazii.

Sunt aceeași jucători care au câștigat cu FCSB și CFR. E o seară pe care trebuie să o uităm. Nu avem ce să spunem. Sunt seri în care câștigi și seri în care înveți. Din orice unghi am privi, această înfrângere e greu de digerat.

Ne pare rău pentru suporteri, au venit aici și ne-au încurajat până la finalul meciului. Suntem datori să câștigăm următorul meci”, a spus Adrian Mutu la finalul partidei.

Hagi spune că rapidiştii au venit la Ovidiu "cu nasul pe sus"

"O seara perfectă. Cred că am pregătit meciul foarte bine. Cred că au venit puțin cam cu nasul pe sus după ultimele două victorii. Jucătorii au fost fenomenali. Toată echipa a jucat perfect. Atacanții au făcut o presiune incredibilă. Apărătorii au fost agresivi, la fel și mijlocașii. E o seară frumoasă.

Toate durează o zi în fotbal. Trebuie să fim modești. E greu pentru ei, e clar că ai multe gânduri la cald. E meritul nostru, pentru că tot ce am pregătit ne-a ieșit la nivel magic. Am zis că acasă jucăm foarte bine și dacă păstrăm asta suntem periculoși.

Nu e bine Băluță, dar vedem mâine sau poimâine. Trebuie să găsesc alternative, nu mă plâng niciodată. Presiune e pentru toți, pentru că toți vrem să câștigăm. Suntem programați mereu înaintea tuturor ca să se știe ce facem", a spus Gică Hagi la Digisport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel