Radu Tudor, mesaj clar înainte de meciul României cu Elveţia, din preliminariile EURO 2024. "O jignire"

Facebook Echipa Nationala a României
Facebook Echipa Nationala a României

Jurnalistul Radu Tudor afirmă că a te mândri cu un egal contra celor din Kosovo reprezintă o jignire pentru generaţiile anterioare de fotbalişti ai naţionalei. 

"Fac parte din generaţia de suporteri ai unei naţionale care făcea #Anglia să tremure, bătea campioana mondială #Italia şi realiza spectacol cu #Argentina.

Să te mândreşti pentru un egal cu #Kosovo este jignitor pentru atâtea generaţii care au ţinut capul sus când se căntă imnul şi adversarul pe jos după ce făceau un dribling", a scris Radu Tudor pe Facebook. 

România înfruntă Elveţia în preliminariile EURO 2024. Este ultima naţională care i-a învins pe elveţieni la ei acasă 

În urmă cu 11 ani, Gicu Grozav marca la debutul pentru echipa naţională, într-un meci amical contra Elveţiei. Era ultima înfrângere a elveţienilor la ei acasă. 

"Pe mine mă interesează jocul de (n.r. astăzi) mâine. (n.r. că România a fost ultima echipă care a câștigat la Lucerna) Oh... deci asta e o statistică proastă! În realitate însă, nu poți compara ce a fost în trecut cu ce este acum. Va juca o cu totul altă echipă a României, una care are calitate și capacitatea de a marca”, a spus Murat Yakin, selecţionerul Elveţiei.

UEFA ar considera meciul ca fiind unul de risc 

"Organizatorii au anunțat la ședința de securitate, premergătoare jocului de la Lucerna, că așteaptă în această seară 1.050 de spectatori români. Dintre aceștia, 655 și-au achiziționat bilete prin platforma bilete.frf.ro. Restul au achiziționat tichete direct din Elveția. Totuși, în oraș, românii vorbesc de câteva mii de bilete achiziționate de fani tricolori.

În cadrul aceleași ședințe s-a anunțat că meciul este considerat de UEFA cu grad ridicat de risc. Autoritățile elvețiene au anunțat că amenda pentru nerespectarea regulilor de conduită în incinta stadionului este de până la 1.000 de franci elvețieni.

Aseară, la conferința de presă, selecționerul Edward Iordănescu a avut un mesaj pentru fanii români: 'Îi apreciez pentru că vin mereu să ne susțină. Îi rog, totuși, să fie atenți. În septembrie ne așteaptă acasă două meciuri foarte importante și avem nevoie de sprijinul lor'”, au transmis cei de la FRF. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel