PSD va sesiza Comisia juridică şi Parchetul, acuzând-o pe Anastase de abuz în serviciu

victor-ponta-bpn
victor-ponta-bpn

Victo Ponta a declarat că PSD va depunde sesizări la Comisia juridică şi la Parchet împotriva preşedintelui Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, pe care o acuză de abuz în serviciu și blocarea acțiunilor democratice ale opoziției.

Liderul PSD a declarat, într-o conferință de presă că președintele Camerei Deputaților are acoliți care împreună încearcă să blocheze moțiunea de cenzură care poate duce la căderea Guvernului.

PSD împreună cu PNL vor sesiza şi Parlamentul european, prin intermediul grupurilor europarlamentare, precum şi ambasadele ţărilor UE că România nu mai îndeplineşte criteriile democratice la care s-a angajat la aderare.

El a spus că deputaţii PSD vor încerca miercuri dimineaţă să discute în plen moţiunea simplă pe agricultură. "Moţiunea este pe ordinea de zi care este stabilită de Biroul Permanent şi Anastase nu poate să spună de capul ei că nu este moţiunea pe ordinea de zi", a spus mai spus liderul PSD. Roberta Anastase a suspendat ședința deastăzi din plen, deoarece social-democrații au plecat din sală înainte de citirea textului moțiunii pe agricultură, datorită unui scandal procedural.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel