PSD alegere președinte: "Să demonstreze că îşi merită locul"

PSD
PSD

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Timiş şi-a reconfirmat decizia luată recent ca la nivelul filialei să fie organizate alegeri interne pe data de 1 martie.

Conferinţa judeţeană extraordinară de alegeri a PSD Timiş va avea loc conform statutului PSD şi va desemna viitorul preşedinte al PSD Timiş, preşedintele executiv şi vicepreşedinţii.

"Consider că în acest moment de organizare a alegerilor interne, competiţia este de înţeles şi chiar de dorit, deoarece cea mai importantă este data de 2 martie, dată la care echipa nou aleasă trebuie să demonstreze că îşi merită locul în forurile de conducere ale partidului şi că suntem pregătiţi să intrăm în viitoarele campanii electorale cu o echipă unită şi puternică", a declarat presei preşedintele interimar al PSD Timiş, Călin Dobra.

Deputatul PSD de Timiş Matei Suciu declara joi că s-a încercat, recent, amânarea acestor alegeri, formându-se o delegaţie care a încercat să ajungă la liderul PSD, Liviu Dragnea, pentru a-i transmite "anumite nemulţumiri legate de conducerea interimară a filialei", lista fiind semnată "mai ales de foşti membri PSD".

Vezi și: Victor Ponta: Un mesaj din inimă. Am făcut lucruri bune împreună

Horoscop 25 februarie - 3 martie. ZODIA care primește o sumă mare de BANI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel