Victor Ponta: Un mesaj din inimă. Am făcut lucruri bune împreună

Victor Ponta
Victor Ponta

Preşedintele formaţiunii Pro România, Victor Ponta, a transmis "un mesaj din inimă".

Mesajul li se adresează moldovenilor. Victor Ponta îi îndeamnă să meargă la vot la alegerile parlamentare de duminică pentru a avea un viitor mai bun şi afirmă că întotdeauna va pune binele oamenilor din Republica Moldova alături de binele celor din România, aşa cum a făcut în calitate de prim-ministru.

"Un mesaj din inimă pentru cetăţenii Republicii Moldova - care mâine îşi aleg noul Parlament şi Guvern: mergeţi la vot / dacă lipsiţi nu puteţi să vă decideţi viitorul, votaţi cu cine credeţi dvs că va face viaţa dvs şi a copiilor dvs mai bună, nu uitaţi că prezentul şi viitorul dvs este alături de România, am făcut multe lucruri bune împreună în 2012-2015 (grădiniţe, microbuze, Smurd, instituţii de cultură, maternitatea din Chişinău ....) / chiar dacă în ultimii ani nu aţi mai primit de la Bucureşti altceva decât vorbe goale să treceţi peste aceste momente şi să vă bazaţi pe noi, în orice poziţie publică voi avea în viitor voi face ce am făcut şi ca PRIM Ministru - voi pune binele cetăţenilor din Republica Moldova alături de binele celor din România", a afirmat Victor Ponta, sâmbătă, într-o postare pe contul său de Facebook.

Cetăţenii din Republica Moldova vor alege duminică, pentru un mandat de patru ani, 101 deputaţi în Parlamentul unicameral de la Chişinău.Pentru prima dată, scrutinul se va desfăşura în baza unui sistem mixt - proporţional şi majoritar - într-o circumscripţie naţională şi în circumscripţii uninominale. În circumscripţia naţională se aleg 50 de deputaţi în baza votului reprezentării proporţionale. În circumscripţiile uninominale se aleg 51 de deputaţi în baza votului majoritar, câte unul de la fiecare circumscripţie.

Vezi și: Horoscop 25 februarie - 3 martie. ZODIA care primește o sumă mare de BANI

Alegeri Republica Moldova. Cioloș: Pericolul care pândeşte. Să o spunem apăsat!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel