Protocol. Sectorul 1, înfrățit cu Raionul Orhei din Republica Moldova

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache, și Președintele Raionului Orhei, Tudor Golub, au semnat duminică, 25 martie 2018, un protocol de înfrățire în vederea creșterii capacității instituționale a autorităților publice locale, pentru a asigura dezvoltarea economico-socială a celor două comunități.

Acest protocol a fost încheiat pe o perioadă nedeterminată și vizează mai multe domenii, printre care: economic, social, cultural, investițional, protecția mediului înconjurător, conservarea și promovarea patrimoniului cultural.

"Documentul pe care l-am semnat astăzi înseamnă strângerea și mai mult a relațiilor dintre comunitatea din Sectorul 1 și frații noștri de peste Prut. Prin această înțelegere, ne dorim să identificăm elementele comune din programele Primăriei Sectorului 1 și Raionului Orhei, să realizăm schimburi de experiență și să inițiem parteneriate sau alte forme de cooperare între instituții și societatea civilă.

[citeste si]

Doresc să-i mulțumesc Președintelui Tudor Golub pentru deschiderea și sprijinul său în realizarea acestui proiect esențial pentru dezvoltarea economico-socială a comunităților pe care le reprezentăm", a declarat Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache.

La ceremonia de semnare au mai participat reprezentanți ai Consiliului Local Sector 1 și oaspeți din Republica Moldova.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel