Protest pe Aeroportul Manston. Mii de șoferi sunt BLOCAȚI acolo / VIDEO

Foto cu caracter ilustrativ.
Foto cu caracter ilustrativ.

Mii de șoferi sunt blocați pe Aeroportul Manston din Marea Britanie. Aceștia au fost escortați pentru a fi testați pentru SARS-CoV-2.

Șoferii de camioane blocați pe aeroportul din Manston din Kent au claxonat în semn de protest față de întârzieri și condițiile la care sunt supuși, potrivit The Guardian.

Astăzi, Iulian Toroabă, șofer român blocat în Marea Britanie, declara: „Sunt de duminică oprit, aveam tranzit către Franța, ne-au oprit pe autostrada M20 către portul Dover. De duminică noaptea suntem opriți. Ieri, toată ziua am stat opriți pe autostradă. Erau coloane și pe banda de urgență, dar și camioanele pentru Dover, pentru feribot. Am stat acolo până azi dimineață la ora 02:00, ora Angliei. A venit Poliția, ne-a luat pe toți și ne-a dus către aeroportul de la Manston pe motiv că vom face testul pentru COVID-19 și în funcție de rezultat, cine este negativ poate părăsi Marea Britanie, cine este pozitiv rămâne în izolare 10 zile. Ăsta e singurul comunicat al unui oficial din partea lor“ (mai multe detalii AICI).

Din cauza noii tulpini de coronavirus identificată în Marea Britanie, trecerile spre continentul european au devenit suprasolicitate, în timp ce Franța a restricționat accesul transportatorilor, iar mii de camioane au rămas blocate pe partea britanică a Canalului Mânecii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel