Haos în Marea Britanie. Șofer român: A venit Poliția, ne-a luat și ne-a dus pe aeroport să ne testeze

Covid-19
Covid-19

Este haos la granița dintre Marea Britanie și Franța. Transportatorii au fost escortați de Poliție către Aeroportul Manston pentru a fi testați.

Într-o intervenție telefonică la România TV, Iulian Toroabă, transportator român, a vorbit despre ceea ce se întâmplă în aceste momente în Marea Britanie din cauza noii tulpini de coronavirus:

„Sunt de duminică oprit, aveam tranzit către Franța, ne-au oprit pe autostrada M20 către portul Dover. De duminică noaptea suntem opriți. Ieri, toată ziua am stat opriți pe autostradă. Erau coloane și pe banda de urgență, dar și camioanele pentru Dover, pentru feribot. Am stat acolo până azi dimineață la ora 02:00, ora Angliei. A venit Poliția, ne-a luat pe toți și ne-a dus către aeroportul de la Manston pe motiv că vom face testul pentru COVID-19 și în funcție de rezultat, cine este negativ poate părăsi Marea Britanie, cine este pozitiv rămâne în izolare 10 zile. Ăsta e singurul comunicat al unui oficial din partea lor.

Nu am contactat autoritățile, nu are cine să contacteze, cei de la Diaspora Europeană au luat legătura cu noi, nu are cine să ne ajute. Suntem într-un aeroport, aeroportul acesta este închis, datorită faptului că nu aterizează și nu decolează niciun avion. E un centru COVID-19. Când am intrat scria pe o pancardă COVID - Safety. Nu a venit nimeni să ne spună ce va fi, Poliția ne-a băgat aici.

Suntem destui români, din ce am aproximat eu, între 3000 și 5000 de camioane“, a declarat transportatorul Iulian Toroabă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel