EXCLUSIV  PROTEST București. Dide, Angi Șerban, Tudor Cârstoiu, despre ”ziua Z”: Nu le dați motive

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Un nou protest urmează să aibă loc sâmbătă, 10 august, în Piața Victoriei. Jandarmii au făcut apel la protestatari să manifesteze pașnic. Cristian Mihai Dide, Angi Șerban și Tudor Cârstoiu au transmis, contactați de DCNews, apelurile lor înainte de miting.

La un an de la protestul diasporei, va avea loc un nou miting pe 10 august. Acesta va începe la ora 17.00, în Piața Victoriei.

Angi Șerban: Să nu vă fie frică!

Înainte de protestul de sâmbătă, Angi Șerban a transmis următorul mesaj: „Ne vedem pe 10 august! Să nu vă fie frică! Cereți-vă drepturile și nu le dați motive să intervină în forță". 

Interviul complet cu Angi Șerban, acordat DCNews, poate fi citit AICI.

Dide: Implicați-vă!

„Să nu mai stea nepăsători și să se implice cât mai mult în viața socio-politică a României. Pentru că, așa cum am spus de foarte multe ori, serviciile publice pe care le oferă România sunt de proastă calitate. După cum se vede, ne pun în pericol viața noastră de zi cu zi!", a transmis Cristian Mihai Dide, cel care s-a aflat în prima linie atunci când a venit vorba despre protestele organizate la Bucureşti în ultimii ani.

Interviul cu Dide, AICI.

Tudor Cârstoiu: Este ziua Z

„Cred că este fundamental să fie cât mai mulți oameni pe 10 august la protest. Este ziua Z. Ziua în care putem să demitem acest Guvern care ne conduce. Sâmbătă, să începem vindecarea societății românești", a spus Tudor Cârstoiu. De asemenea, acesta a punctat că „avem nevoie de o reformă a administrației publice".

Interviul cu Tudor Cârstoiu, AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel