Propagandistul lui Putin îndeamnă Kremlinul să bombardeze Germania, după decizia de a livra tancuri Ucrainei. De ce Rusia "a intrat în panică" - Video

Propagandistul lui Putin îndeamnă Kremlinul să bombardeze Germania, după decizia de a livra tancuri Ucrainei. De ce Rusia "a intrat în panică" / Foto: Pixabay, de Yury Rymko
Propagandistul lui Putin îndeamnă Kremlinul să bombardeze Germania, după decizia de a livra tancuri Ucrainei. De ce Rusia "a intrat în panică" / Foto: Pixabay, de Yury Rymko

Vladimir Soloviov, propagandistul lui Putin îndeamnă Moscova să bombardeze Germania după "decizia de a trimite tancuri în Ucraina".

Guvernul german a anunţat miercuri că va livra Ucrainei tancurile sale Leopard 2. Guvernul german a adăugat de asemenea că va emite permisele corespunzătoare de transfer pentru ţările partenere care vor să transfere rapid tancuri Leopard 2 din stocurile lor pentru Ucraina. Informațiile privind acest subiect circulau încă de ieri.

Auzind această știre peste noapte, mass-media de stat rusă a reacționat cu furie, scrie Sky News. Prezentatorul Vladimir Soloviov, cunoscut și drept propagandistul lui Vladimir Putin, a îndemnat Kremlinul să bombardeze Germania ca răspuns la această decizie de a livra tancuri Ucrainei. Francis Scarr, care relatează la televiziunea de stat rusă pentru BBC, a postat un clip pe rețelele de socializare, în care apare discursul prezentatorului rus.

"Cred că ar trebui să trimitem un semnal clar că noi considerăm Germania o parte a conflictului și apariția tancurilor germane înseamnă clar că vom considera teritoriul Germaniei, bazele militare și altele, ținte legitime. NATO vrea să lupte și a în mod viclean să spună că nu luptă, nu va fi așa ceva. Și Pistorius va intra în istorie ca fiind unul dintre cretinii care au adus la aceea că teritoriul Germaniei a ajuns în zona luptelor directe, și Sholz, și Baerbock", a spus Soloviov la televiziunea de stat.

VEZI ȘI: Propagandistul lui Putin face profeții: Poporul rus va „înceta să mai existe” dacă Moscova pierde războiul din Ucraina/ video

Analiză: Rusia a "intrat în panică"


Rusia a "intrat în panică" din cauza deciziei Germaniei de a trimite 14 tancuri în Ucraina, potrivit analizei vice-mareșalului în retragere Sean Bell.

Președintele Zelenksi vrea 300 de tancuri pentru a-i goni pe soldații ruși din Ucraina și, în timp ce anunțul Germaniei reprezintă doar o fracțiune din acest număr, cancelarul Olaf Scholz a deschis ușa pentru mai multe transporturi de tancuri.

Sean Bell a spus că oferta Marii Britanii de a livra tancuri Challenger 2 în prima linie a ajutat "aproape sigur" Ucraina să iasă din impas.

"Acum am văzut că deblocarea, deschide ușile pentru a putea oferi mai multe tancuri Leopard 2. Va fi foarte interesant să vedem câte tancuri americane Abrams sunt oferite, bănuiesc că va fi o ofertă egală", a spus analistul militar.

Germania a autorizat, de asemenea, reexportul tancurilor Leopard 2 din alte țări, prin urmare, probabil că mai multe tancuri vor fi trimise Ucrainei în lunile următoare. Peste 2.000 de tancuri sunt active în prezent în 13 țări.

La rândul ei, Rusia a introdus cel mai nou tanc al său, T-14, în serviciu activ, în ciuda defecțiunilor raportate, a spus Bell.

"Există un strop de panică în felul în care Rusia răspunde aici. Sunt aproape sigur pentru că Rusia realizează cât de decisivă ar putea fi livrarea de tancuri occidentale către Ucraina, în acest conflict", a spus acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel