Prodanca şi Reghe. Preţul succesului. Surpriză URIAȘĂ

Familia Prodan - Reghecampf revine pe micile ecrane cu un nou reality show: Prodanca şi Reghe. Preţul succesului.

Reality show-ul, ce va avea premiera în luna februarie la Antena Stars, surprinde imagini din viaţa cuplului Anamaria şi Laurenţiu, dar şi ale copiilor acestora şi se vor desfãşura pe mai multe continente, o echipã de filmare însoţindu-i pe aceştia 24 de ore din 24.

"Sunt fericitã cã am revenit în Antenã, mã întorc la matcã, în trustul care m-a consacrat cu acest reality show. Ani de zile, dupã ce încheiasem filmãrile, mã oprea lumea pe stradã sã mã întrebe când revin, aşa cã sunt mai mult decât bucuroasã cã pot merge mai departe cu cel de-al şaptelea sezon din seria noastrã!", a declarat Anamaria Prodan. "Vã invit sã ne fiţi alãturi şi sã vedeţi cum aratã o zi din viaţa noastrã. Deşi au trecut câţiva ani de la seria precedentã a reality-ului, televiziunea e ca mersul pe bicicletã. Sigur cã mai am momente când uit de camerã şi discut pe şleau anumite lucruri, dar mi-am asumat asta când am semnat şi vreau ca oamenii sã mã vadã exact aşa cum sunt eu", a mai completat ea.

Filmãrile au început deja în luna decembrie, astfel cã Antena Stars va difuza imagini în exclusivitate de la ziua de naştere a Anamariei Prodan, sãrbãtoritã pe 17 decembrie, într-un restaurant exclusivist din Dubai. De la întâlnirile de business, participarea la emisiuni, şedinţe foto, interviuri, antrenamente, la timpul petrecut în familie, ieşirile cu prietenii sau sesiunile de shopping, totul va fi filmat de cãtre echipa Antena Stars.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel