Primar PNL, aflat în funcţie de 20 de ani, este singurul candidat la alegerile locale dintr-o comună din Alba

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Primarul PNL al comunei Ocoliş, din Apuseni, în funcţie din anul 2004, este singurul candidat la alegerile locale din 9 iunie, după ce propunerea PSD a fost respinsă, din cauza numărului insuficient de semnături valide, precum și la lista pentru Consiliul Local. 

Conform informaţiilor publicate pe site-ul Primăriei de către Biroul Electoral de Circumscripţie Comunală nr. 51 Ocoliş, pe buletinul de vot se va regăsi numele unui singur candidat la funcţia de primar, respectiv actualul primar, Alin Jucan, membru al PNL.

Alin Jucan, medic veterinar, are la activ cinci mandate de edill, aflându-se în această funcţie din anul 2004. Cu privire la candidatul propus de social-democrați, acesta a fost respins de către Biroul Electoral pentru că din lista de 111 semnături au fost înlăturate 27, fie că nu aveau adresa completă, fie că erau adrese completate greşit ori nu existau la adresa înscrisă.

Aceeaşi situaţie s-a înregistrat şi cu lista PSD la Consiliul Local. Au fost înlăturate 22 din cele 117 semnături. Numărul minim necesar de semnături valide era de 100.

La Consiliul Local, unde sunt 9 mandate, PNL a depus listă completă, iar Partidul Pro România o listă cu doi oameni. Pentru alegerile din data de 9 iunie au fost delimitate 4 secţii de votare, în cele patru sate ale comunei, repectiv Ocoliş, Lunca Largă, Runc şi Vidolm. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
NoMy - smt4.3.1
pixel