Premiu record la Antena 1. Sumă uriașă de bani: "Am rămas fără cuvinte"

Vasile și Cinthya Enache, tata și fiică, au intrat în competiție optimiști, cu toate că viața a fost destul de dură cu familia lor până acum. Dar tot viața i-a răsplătit aseară, în cel mai nou episod din The Wall.

Au plecat învingători, câștigând 343.670 RON, cea mai mare sumă câștigată până acum în sezonul 2 al emisiunii.

"Am aflat că mama avea niște probleme medicale, i s-a recomandat să facă chimioterapie, dar după mai mulți ani este o femei sănătoasă. Acesta a fost cel mai negru moment din viețile noastre, dar s-a transformat în cea mai mare bucurie. Mă bucur că am avut tăria să vedem ceva frumos în povestea mamei mele, să învățăm și să putem ajuta și alți oameni. Ne-a unit foarte mult să trecem printr-un moment așa greu, ne-a făcut să conștientizăm ce avem, să apreciem atunci când avem. Am învățat să nu plângem atunci când pierdem, ci să plângem de bucurie atunci când avem ", a spus Cinthya înainte ca probele să înceapă. Și exact așa a fost, o familie unită, care a trecut prin clipe grele, dar care la finalul confruntării cu Marele Zid a plâns de bucurie!

"Am rămas fără cuvinte"

Suma garantată era de 37.081 RON, iar instinctul lui Vasile a fost să rupă contractul și foarte bine a făcut pentru că cea de pe Marele Zid era mai mare decât tatăl s-ar fi așteptat: "Am rămas fără cuvinte, dar sunt sigur că și aici a fost foarte greu pentru tine. Dacă mai stăteam puțin acolo, simțeam că se face un an de când am plecat din platou. Decizia finală a fost să rup contractul".

Cei doi concurenți au ieșit din confruntarea Marelui Zid cu zâmbetul pe buze și cu cel mai mare premiu contractual înregistrat până acum în acest sezon, 343.670 de RON. Cu ajutorul banilor, Cinthya își va îndeplini visul de a merge cu toată familia în vacanță: "Îmi doresc foarte tare o vacanță în familie și cu bănuții pe care i-am câștiga, îmi voi lua familia și vom pleca undeva o săptămână, exact așa cum făceam pe vremuri și eram foarte fericiți". În fiecare joi, începând cu ora 22:15, Valentin Butnaru îi așteaptă pe telespectatori la Antena 1 cu o nouă ediție a emisiunii fenomen ,,The Wall- Marele Zid", care poate schimba destinul concurenților la căderea unei singure bile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel