PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Serialul "Femeie în înfruntarea destinului", sezonul trei. Unde va fi difuzat

Cel de-al treilea sezon al serialului "Femeie în înfruntarea destinului" ("Kadin"/"Woman") va putea fi urmãrit şi în România, în premierã.

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Serialul "Femeie în înfruntarea destinului", sezonul trei. Lansat în toamna trecutã în Turcia, cel de-al treilea sezon al serialului "Femeie în înfruntarea destinului" ("Kadin"/"Woman") va putea fi urmãrit şi în România, în premierã şi în exclusivitate la Happy Channel. Astfel, din 13 ianuarie, în fiecare luni şi marţi, de la ora 20:00, telespectatorii vor putea urmãri povestea emoţionantã a lui Bahar şi a familiei sale.

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Serialul "Femeie în înfruntarea destinului", sezonul trei. Încã de la lansarea primului sezon, în 2017, serialul turcesc a adunat numeroase premii în palmares: în 2019, premiul pentru "Cel mai bun serial tv" la gala „Kemal Sunal Culture and Art Award", iar în 2017, la Tokyo Drama Awards, serialul a primit mai multe premii, printre care: "Special Award", „Best Actress" (pentru Özge Özpirinçci) și " Best Child Actor" (pentru cei doi copii din serial: Kübra Süzgün and Ali Semi Sefil). Şi în anul 2018 serialul turcesc şi-a adjudecat un premiu, de aceastã datã la categoria "Cea mai bună dramă internațională", din cadrul Tokyo International Drama Festival.

PREMIERĂ ÎN ROMÂNIA. Serialul "Femeie în înfruntarea destinului", sezonul trei. Luna premierelor, ianuarie le aduce telespectatorilor Happy Channel încã o surprizã. Unul dintre cele mai scumpe seriale britanice, „Rãzboi şi pace", ce o aduce în prima plan pe actriţa Gillian Anderson, cunoscutã publicului pentru rolul agentului Dana Scully, din serialul „Dosarele X", va putea fi urmãrit din 19 ianuarie, în fiecare duminicã, de la 20:00, la Happy Channel.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel