Ponta: Tudose a făcut un lucru bun pe care Grindeanu NU l-a făcut

La Antena 3, în emisiunea "Subiectiv" realizată de Răzvan Dumitrescu, Victor Ponta a spus că, spre deosebire de Sorin Grindeanu, Mihai Tudose a făcut un lucru bun.

Este vorba despre vizita actualului premier la Chișinău.

Mihai Tudose a afirmat vineri că deplasarea pe care a efectuat-o la Chișinău reprezintă "o vizită simbol", de angajament ferm din partea României de susținere a parcursului proeuropean al Republicii Moldova.

"Este o vizită simbol de angajament ferm în ceea ce privește intenția României față de Moldova de continuare a demersurilor noastre de a susține drumul (...) Moldovei către Uniunea Europeană, parcursul proeuropean către Uniunea Europeană. Parcurs care, în ultimii doi ani, s-a dovedit de succes. Am văzut niște indicatori de popularitate, dacă vreți, sau încredere în instituții ale statului. Acum doi ani erau toate între 7% și 10-11% că e vorba de parlament, de guvern, de justiție. Acum lucrurile s-au schimbat și reformele pe care Guvernul Republicii Moldova le-a început și le desfășoară în condiții foarte bune au dat rezultate", a declarat premierul Mihai Tudose pentru TVR 1, la finalul vizitei pe care a efectuat-o la Chișinău.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel