Băsescu aplică metoda Elena Ceauşescu: nu răspunde la provocări

Traian Băsescu, aflat , luni, în localitatea Dornești, a cerut angajaților SPP să îi dea la o parte pe jurnaliști din fața sa. Traian Băsescu a fost întrebat de un reporter de ce s-a supărat pe localnicii din Secuiești și a spus că se poate supăra pe oricine. Deranjat de insistențele reporterului, președintele a dat ordin ca acesta să fie îndepărtat, motivând că nu răspunde la provocări. Peste puțin timp, le-a cerut ofițerilor SPP să-i dea la o parte pe jurnaliști din fața s-a pentru că vrea să-i vadă pe militari, de presă fiind sătul. Elena Ceauşescu avea, la procesul de la Târgovişte aceeaşi replică, motivând refuzul de a răspunde la întrebări cu acuzaţia "totul este o provocare ordinară". Este renumită antipatia lui Traian Băsescu față de jurnaliști. Președintele nu ezită niciodată, când are ocazia, să critice mass-media, motivând că aceasta dezinformează.

Presa a fost pusă recent pe aceași listă cu terorismul sau spionajul, ca vulnerabilitate la siguranța națională, în Strategia Națională de Apărare. Şi liderii politici au criticat prestaţia şefului statului. Președintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, că atitudinea lui Traian Băsescu, din timpul vizitelor în localitățile afectate de inundații, este condamnabilă, sininstrații neavând nevoie de insulte și reproșuri.

Ponta a spus că reproșurile trebuie făcute statului și nu oamenilor. El a apreciat că Băsescu și-a arătat adevărata față, iar omul zâmbitor și amabil din campania electorală nu era decât o mască.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel