Ponta: Corina Dumitrescu trebuie să-și clarifice problema cu CV până luni

corina dumitrescu
corina dumitrescu

Victor Ponta, a declarat, vineri, că i-a cerut ministrului propus al Educației, Corina Dumitrescu, să explice până luni probleme ăn ceea ce privește CV-ul acesteia. Corina Dumitrescu a precizat în CV-ul oficial postat pe site-ul CSM că în 1996 a studiat la Stanford cu menţiunea că a urmat cursuri de drept internaţional.

“Am văzut informația, am discutat cu domnia sa cât mai rapid să lămurească lucrurile pentru că nu este normală situația. Are obligația să lămurească lucrurile, să vă informeze și să explice tuturor cum stau cu adevărat lucrurile”, a declarat Ponta. Întrebat dacă i-a dat Corinei Dumitrescu un termen, Ponta a indicat ziua învestiturii Guvernului. “Sigur, până luni, dar nu mie (trebuie să-mi explice situația, n.red), ci dumneavoastră, în primul rând”, a precizat el.

 Reprezentanţii Universităţii Stanford din SUA au transmis, la solicitarea hotnews.ro că nu au găsit date oficiale care să ateste că ministrul Educaţiei propus de Victor Ponta, Corina Dumitrescu, ar fi fost înscrisă sau ar fi absolvit un program finalizat cu diplomă al universităţii.  Contactată de hotnews.ro, Corina Dumitrescu a declarat doar că e un studiu pe care l-a facut la Institutul Hoover, un stagiu de pregătire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel