Pompierii bucureșteni au salvat doi iepuri din incendiul izbucnit într-un bloc din Sectorul 6. FOTO

Fotografie cu rol ilustrativ
Fotografie cu rol ilustrativ

Pompierii bucureșteni au salvat doi iepuri din incendiul care s-a produs luni într-un bloc din Sectorul 6.

Un puternic incendiu a izbucnit, luni, într-un apartament dintr-un bloc din București, în Aleea Poarta Albă. Pompierii au intervenit de urgență. Din fericire, nu au fost găsite victime în apartamentul respectiv, iar angajații ISU au reușit să salveze doi iepuri, care se aflau în bucătăria apartamentului.

"O intervenție cu ”surprize”. În această după-amiază, în sectorul 6 al capitalei, pompierii ISUB-IF au intervenit pentru stingerea unui incendiu de apartament. La ajungerea echipajelor de stingere incendiul se manifesta la etajul unu al imobilului, cu flacără violentă și posibilități de propagare. Concomitent cu intervenția pentru stingerea incendiului, s-au constituit și echipe de căutare-salvare care au evacuat nouă persoane. Din fericire, nicio persoană nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. Pe lângă persoanele salvate, colegii noștri au salvat și câțiva iepurași, pe care i-au adăpostit în mașinile de intervenție.", se arată într-o postare pe pagina de Facebook a ISU București.

Potrivit vecinilor, cel mai probabil este că proprietarul și-a autoincendiat locuința. Acesta a mai amenințat de câteva ori că va face asta, după ce a fost părăsit de soție și copii. 

VEZI ȘI: INCENDIU puternic într-un bloc din București

O intervenție cu „surprize”. În această după-amiază, în sectorul 6 al capitalei, pompierii ISUB-IF au intervenit pentru...

Publicată de ISU Bucuresti-Ilfov pe Luni, 11 ianuarie 2021

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel