PNL, moțiune de cenzură pentru schimbarea Guvernului. Când se va decide

Liberalii au decis convocarea Consiliul Național,  pe ordinea de zi aflându-se și depunerea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului, a declarat Mihai Voicu.

Un prim punct al ordinei de zi se referă la modificările Statutului, prin care vor fi sancționați membrii cu probleme penale din partid. De asemenea, se va decide data la care va fi depusă moțiunea de cenzură și subiectul pe care aceasta va fi depusă.

"O moţiune de cenzură are scopul constituţional de a răsturna Guvernul. Pe de altă parte, poate reprezenta şi o platformă pentru a afirma nişte lucruri. Acest act constituţional se face chiar şi în situaţia în care aritmetica parlamentară nu permite răsturnarea Guvernului. Considerăm că e momentul să depunem o astfel de moţiune. Despre data la care o vom depune şi despre temele abordate, toate acestea vor fi decise la Consiliul Naţional al partidului, care va avea loc pe 7, 8 sau 9 mai. Discutăm despre un orizont de timp care nu poate fi mai devreme de 15 mai", a declarat, joi,  Mihai Voicu, la Adevărul Live.

Citește și: Alina Gorghiu: C.P. Tăriceanu și Victor Ponta zugrăvesc un tablou al abuzului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel