PNL Maramureș vrea candidați proprii în toate localitățile

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

PNL Maramureș anunță că vrea să concureze cu proprii candidați în toate localitățile din județ. 

PNL Maramureș își consolidează poziția pentru alegerile locale viitoare, anunțând cu fermitate că va prezenta candidați proprii în toate localitățile din județ și că nu va forma nicio alianță electorală cu PSD, inclusiv în cazul celor patru comune în care primarii sunt din partea USR. Această declarație fermă a fost făcută de liderul filialei județene PNL Maramureș, Ionel Bogdan, care a evidențiat că partidul se bazează pe resursele proprii și nu va căuta sprijinul altor formațiuni politice pentru susținerea candidaților săi.

„Ceea ce pot să vă spun cu certitudine este că PNL va avea candidat la președinția Consiliului Județean, care va câștiga, și candidat la Primăria municipiului Baia Mare, care va fi susținut de comunitatea locală”, a declarat Ionel Bogdan în cadrul unei conferințe de presă. În ciuda speculațiilor legate de o eventuală candidatură personală pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare, liderul PNL Maramureș a subliniat că nu intenționează să părăsească poziția de președinte al Consiliului Județean.

În plus, Bogdan a respins posibilitatea unei alianțe cu PSD în comunele unde primarii sunt din partea USR, reiterând faptul că PNL va prezenta candidați proprii și va căuta să maximizeze șansele de succes în fiecare localitate, bazându-se pe oameni dedicați și serioși, implicați în comunitate.

Pe de altă parte, conferința de presă a fost marcată și de anunțul privind retragerea din cursa electorală a primarului liberal din Târgu Lăpuș, Mitru Leșe, care a condus administrația locală încă din anul 2000. Leșe va preda ștafeta liderului organizației de tineret a PNL din Târgu Lăpuș, Vlad Herman, care este și director al serviciului de salubrizare al primăriei.

„Ajunge un moment în viața fiecăruia când trebuie să facem alegeri dificile, dar argumentate. Cu 24 de ani de experiență în administrația locală și 26 de ani în structura militară, consider că a venit timpul să las locul unei noi generații”, a declarat Mitru Leșe, subliniind și realizările sale în atragerea fondurilor europene în diverse proiecte comunitare, în valoare de 35 de milioane de euro.

Noul candidat al PNL pentru Primăria Târgu Lăpuș, Vlad Herman, a promis să continue proiectele în desfășurare și să încerce să atragă cât mai mult sprijin din partea tinerilor, subliniind importanța parcursului industrial din oraș în crearea de locuri de muncă și stabilitate pentru comunitate, relatează Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel