Pilon II pensii. Liviu Dragnea, declarațiile zilei

Pilon II pensii. Liviu Dragnea, declarațiile zilei
Pilon II pensii. Liviu Dragnea, declarațiile zilei

Liviu Dragnea, luni, 21 mai, a făcut o serie de declarații importante în ceea ce privește Pilonul II de pensii.

Senatorul PNL Florin Cîţu anunţa că, în cazul în care Pilonul II de pensii va fi naţionalizat, va depune plângere penală împotriva preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, premierului Viorica Dăncilă, ministrului Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, ministrului de Finanţe, Eugen Teodorovici, şi a vicepremierului Viorel Ştefan.  

Liviu Dragnea, liderul PSD, a vorbit luni, 21 mai, despre Pilonul II de pensii. "Nu știu ce a spus șeful de la prognoză. (...) O guvernare se exercită în baza unui program de guvernare. În ceea ce privește Pilonul II de Pensii, obiectivele noastre au fost asumate, susținute și sunt susținute în continuare. În următoarea perioadă, Ministerul Muncii și nu numai să finalizeze o analiză riguroasă a tuturor datelor financiare pentru a se putea prezenta cetățenilor României informațiile financiare referitoare la nivelul de pensie pe care îl va avea un cetățean român care este doar în Pilonul I de pensie și care este cel al unui cetățean care este și în Pilonul II de pensie. Cred că am fost foarte clar. Al doilea obiectiv este ca cetățeanul român, odată informat, să aibă posibilitatea să opteze unde consideră dumnealui că este mai bine să rămână. (...) Nu s-a discutat, nu se discută și nu vom adopta nicio măsură care să ducă la desființarea Pilonului II de pensie.

(...) Să nu se mai rostogolească astfel de informații mincinoase. (...) Îi rog și vă rog să rămâneți ancorați în realitate și în programul de guvernare".


Vezi și: Suspendare Iohannis. Dragnea, anunț

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel