Petardele, spaima animalelor. Bărbat mușcat de câine

Un bărbat din București a ajuns la spital în a doua zi de Crăciun, după ce a fost mușcat de câinele său speriat din cauza petardelor.

Câinele a fost scos la plimbare de către proprietar.  În momentul când s-au auzit mai multe explozii ale unor petarde, acesta și-a schimbat brusc comportamentul și l-a mușcat de picioare pe stăpânul său. Acesta a chemat imediat ajutorul medicilor și autorităților. Bărbatul a fost transportat la spital, iar câinele este acum la un adăpost pentru animale, potrivit România TV.

Asociațiile pentru protecția animalelor trag un semnal de alarmă pentru protejarea mult mai atentă a necuvântătoarelor în perioada sărbătorilor de iarnă. ”Petardele, spaima animalelor!”, este mesajul pe care îl transmite Asociația Milioane de Prieteni. Sărbătorile de iarnă sunt o reală bucurie pentru noi, însă o teroare pentru animalele de companie! Este sezonul în care sute de animale sunt pierdute, fug din curți, se smucesc din lese sau din brațele stăpânilor și rămân cu traume din cauza zgomotelor provocate de petarde.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel