EXCLUSIV  Personajele CHEIE care l-au susținut pe Claudiu Târziu (AUR): Sunt ACOPERIT! Pe ei nu-i păcălește nimeni

Foto: AUR
Foto: AUR

Claudiu Târziu (AUR) a fost prezent în emisiunea "Ce se întâmplă?", cu Răzvan Dumitrescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Răzvan Dumitrescu: Foarte mulți gândesc așa: În România lucrurile sunt atât de bine ermetizate încât serviciile, nu neapărat ca instituție, decid ce partid se creează, ce partid intră în Parlament, ce partid nu are voie să intre în Parlament. Mulți spun că dacă ați intrat în Parlament, aveți pile acolo.

"Asta ar fi groaznic. Eu sunt unul dintre liderii partidului, mai sus de noi nu există cineva în structura de partid, în afară de mine și George. Nu credeți că aș fi știut?! Știindu-se background-ul meu, că sunt un adversar al implicării serviciilor în politică. Eu am certificat de bună purtare a foștilor deținuți politic și pe ei nu-i păcălește nimeni. Atâta vreme cât eu am cunoscut sute de deținuți politic care m-au susținut în anumite etape ale vieții, de la care am învățat cum să mă raportez inclusiv la aceste servicii secrete și la actul politic, cred că sunt acoperit și sunt dincolo de orice suspiciune!", a declarat Claudiu Târziu, în exclusivitate pentru DC NEWS.

Vezi mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel