Performanță: Trei jucători români de tenis de masă, calificați la JO 2016

Jucătorii români de tenis de masă Elizabeta Samara, Daniela Dodean și Ovidiu Ionescu s-au calificat la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, potrivit clasamentului publicat joi de Federația Internațională de Tenis de Masă (ITTF), a anunțat forul național de specialitate.

Conform comunicatului ITTF, FRTM are bucuria să vă anunțe că, până la aceasta oră, România participă la Rio cu numărul maxim de sportive, două, la simplu, Eliza Samara și Daniela Dodean Monteiro, în timp ce la masculin România va fi reprezentată, la Rio, de către Ovidiu Ionescu. Emoții mari, în continuare, pentru Adrian Crișan, care are toate șansele de a se califica, acest lucru urmând a fi confirmat pe data de 22 mai. În ceea ce privește proba pe echipe (feminin. n. red.), confirmarea calificării va veni, în data de 20 mai, de la ITTF, anunță federația națională, potrivit Agerpres.

Această calificare este o consecință a muncii susținute și perseverente a întregii echipe a tenisului de masă românesc, formată din sportivi, antrenori, parteneri și staff-ul Federației. Merităm un moment de bucurie pe care sperăm să-l transformăm într-un moment de glorie!, a afirmat președintele FRTM, Cristi Romanescu.

ITTF a anunțat joi primii 22 de sportivi calificați în probele de simplu la JO de la Rio (5-21 august), urmând ca ulterior să completeze lista acestora.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel