Pepe, o nouă piesă "Iubire interzisă". Ascultă aici

Pepe
Pepe

Cel mai nou single al lui Pepe, în care este regăsită atmosfera din "O femeie cât o sută", va fi promovat în perioda următoare. Se numește "Iubire interzisă", iar melodia este deja publicată pe YouTube. Astfel, fanii cunosc deja noul single chiar dacă nu este lansat oficial. Este al doilea extras de pe albumul "Femei periculoase". 

Piesa a fost deja integrată în "Unplugged Passion", noul concept de show al artistului, iar un filmarea unui videoclip va fi decisă de către fani, așa cum este precizat într-un comunicat trimis redacției De Ce News. "Iubire interzisă" este un cover după "Dejame Ver", piesă interpretată de Rosario Flores. 

Pepe subliniază "Piesa mi-a plăcut din prima clipă în care am ascultat-o și de aceea am decis să o adaug repertoriului meu. Este o piesă de stare, este o piesă extrem de sensibilă, este o piesă despre tot ceea ce înseamnă dragoste imposibilă ... fie că este povestea din afara cuplului a unei femei căsătorite sau a unui un bărbat căsătorit, despre oameni care se iubesc din categorii sociale opuse, despre oameni care iubesc deși este o diferență majora de vârstă între ei ... 'Iubire interzisă' este și o continuare și un nou episod pe care foarte mulți îl așteptau de la mine dupa 'O femeie cat o suta'".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel