PC îşi lansează vineri programul de guvernare

pc
pc

Consiliul Naţional al PC va adopta, vineri, programul intitulat "Soluţii pentru o guvernare eficientă. Principii de bază ale PC pentru o nouă guvernare", care va constitui platforma de guvernare a partidului, a anunţat vicepreşedintele partidului Maria Grapini.

Ea a spus că dezbaterile vor avea loc sub sloganul "Armonie socială, concurenţă liberă, economie liberă" şi că programul va constitui platforma PC pentru guvernare. Programul va conţine cinci sectoare prioritare: întreprinderi mici şi mijlocii, agricultură, energie şi mediu, sănătate şi protecţie socială.

În ceea ce priveşte protecţia socială, Maria Grapini a spus că, deşi PC este un partid de centru-dreapta, care susţine economia de piaţă, reprezentanţii acestui partid susţin că nu se poate ca o economie să fie competitivă fără a asigura oamenilor o protecţie socială minimă. Ea a arătat că, în România, în acest moment, toată protecţia socială a fost deversată la nivel de întreprinzător, care trebuie să se ocupe să asigure condiţii minime de viaţă angajaţilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel