EXCLUSIV  Pariul lui Năsui de la USR pentru Capitală: Piedone va fi!

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Află ce declarații a făcut deputatul partidului USR, Claudiu Năsui, despre candidatura lui Cristian Popescu Piedone la Primăria Capitalei.

„A apărut ieri un sondaj, făcut pe București, comandat de PSD. Foarte interesant, adică comandat de PSD și chiar și așa, Nicușor Dan are un avans destul de important în fața candidatului de la partidul cel mai puternic, de la PSD, adică în fața Gabrielei Firea, care, nu știu dacă mai este candidat acum, era candidat săptămâna trecută, acum nu știu dacă mai are acest statut de candidat, pare-se că nu, după cum vedem că se întâmplă vânătoarea asta prin târg în căutarea unui adversar. Deci, este un sondaj CURS care a apărut ieri și care spune că Nicușor Dan, susținut de alianța pe care dvs. ați făcut-o, USR, PMP și Forța Dreptei, deci, susținut de aceste trei partide din opoziție ar câștiga alegerile”, a relatat jurnalista Oana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii ”#Rezist”.

„Eu aici sunt puțin mai circumspect pe sondajele acestea care apar și vă spun de ce. Cred că rolul acestui sondaj este să mai dea o lovitură în războiul intern din PSD dintre dna. Firea și dl. Ciolacu, în sensul că dl. Ciolacu în mod evident nu vrea ca dna. Firea să fie candidat, pentru că i-ar amenința apoi poziția de președinte de partid. Adică când iese acel 45% pe lista comună, probabil că o să îi ia gâtul. Oamenii sunt suficient de versați cât se înțeleagă lucrurile acestea.

Candidatura lui Piedone la Primăria Capitalei

Și, atunci, mai degrabă m-aș uita în acel sondaj la acel răspuns ”spontan”, dl. Piedone, care e acolo și pe care, dacă mă întrebați pe mine și dacă ar fi să fac un pariu, aș zice că mai degrabă va fi el candidatul lor comun. E pus acolo tocmai ca să arate: ”uite, fără să întrebăm lumea, ne zice lumea de el”.

Deci e o poveste din asta, el nu vrea, dar vrea lumea, ceva de genul ăsta. Bine, el a zis și că vrea, deci în cazul ăsta nu mai e că nu vrea, el vrea și vrea și lumea. Și mai e un lucru, faptul că dna. Firea plus dl. Burduja, dacă adăugați acolo procentele, cumva ar ieși peste dl. Nicușor Dan și cred că asta vrea să ne sugereze și acest sondaj, că: unu, trebuie să ne aliem și doi, Piedone este...”, a precizat deputatul partidului USR, Claudiu Năsui. 

„Candidatul comun, pe care cetățeanul îl dorește, fără să-l întrebăm noi, care vrea să-și lase moștenire primăria de la Sectorul 5 băiatului”, a adăugat Oana Stănciulescu.

Urmărește emisiunea completă aici:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel