EXCLUSIV  Marian Goleac, anunț. Parcări - concept unic în România, pus în practică în Sectorul 4

Lipsa locurilor de parcare este deja o problemă generalizată în Capitală. Autoritățile n-au reușit să țină pasul cu valul de înmatriculări de vehicule, așa că s-a ajuns ca anual, cel puțin patru proprietari de mașină se „bat” pe un singur loc de parcare.

Ușor-ușor însă, discrepanța uriașă între numărul de locuri de parcare disponibile și numărul de mașini pare că se reduce, cel puțin în sectorul 4, acolo unde ADP-ul va construi 18 parcări etajate, din profile metalice. Veștile sună bine, mai ales că, potrivit lui Marian Goleac, fiecare dintre aceste construcții va avea un acoperiș extrem de util – fie loc de joacă pentru copii, fie teren de sport.

„Prima astfel de parcare pe care o ridicăm pe baza unui proiect din Italia este la Piața Sudului, în zona magazinului Big Berceni. Acolo vom avea în jur de 350 de locuri. Vorbim despre un concept unic în România, fiecare parcare va avea pe acoperiș fie un loc de joacă pentru copii, fie un teren de sport. Am ales să ridicăm astfel de construcții în toate zonele aglomerate ale sectorului, astfel încât să intervenim fix acolo unde este nevoie”, a declarat Goleac pentru DC News.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel