Sector 6: Primăria reînnoieşte contractele de parcare. Bază de date nouă

Primăria Sectorului 6 a început inventarierea locurilor de parcare de reşedinţă.

Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 efectuează inventarierea locurilor de parcare de reşedinţă, iar locuitorii sectorului pot transmite şi online actele necesare reînnoirii contractului de închiriere a locului de parcare.

'Serviciul Parcări din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană Sector 6 efectuează, în această perioadă, prima inventariere din ultimii ani a locurilor de parcare de reşedinţă. Dacă până acum contractul de închiriere a locului de parcare de reşedinţă se reînnoia automat, doar în baza achitării taxei de parcare la Direcţia Impozite şi Taxe Locale Sector 6, primarul Gabriel Mutu a dispus ADPDU Sector 6 inventarierea tuturor locurilor de parcare de reşedinţă şi actualizarea bazei de date din sector', se arată într-un comunicat de presă remis joi Agerpres de Primăria Sectorului 6.

Primarul Sectorului 6, Gabriel Mutu, a declarat că se va efectua reînnoirea contractelor de parcare, în scopul verificării legalităţii şi actualizării acestora.

'Vom putea astfel anula contractele care nu mai îndeplinesc toate condiţiile legale şi care conduc la ocuparea nejustificată a locurilor de parcare de reşedinţă. Regulamentele pe care le-am propus anul trecut spre aprobare Consiliului Local, de reînnoire a acestor contracte şi de ridicare a autovehiculelor abandonate pe domeniul public, vor genera noi spaţii de parcare pentru locuitorii interesaţi de obţinerea unui astfel de loc', a mai spus edilul.

Cum îţi reînnoieşti autorizaţia de parcare

Membrii comunităţii Sectorului 6 care au contractul de închiriere a locului de parcare de reşedinţă încheiat înainte de 1 august 2017 dispun de două variante de reînnoire a actului: pot trimite documentele scanate (alături de numărul de telefon), până la data de 31 martie 2018, la adresa de e-mail [email protected], urmând ca, în termen de 15 zile de la depunere, să fie contactaţi telefonic pentru ridicarea contractului sau pot depune documentele, tot până la data de 31 martie 2018, la sediul Serviciului Parcaje de Reşedinţă din Str. Aleea Bistra nr.1.

În ambele situaţii prezentate sunt necesare următoarele documente: vechiul contract de parcare, BI/CI cu domiciliu la adresa unde se solicită locul de parcare, certificat de înmatriculare din care să reiasă că autoturismul este înmatriculat în România (cu ITP valabil) şi cu număr de Bucureşti, contract de comodat autentificat la notar pentru autoturismele acordate spre utilizare persoanelor ce au calitatea de comodat (dacă este cazul), certificat de încadrare cu grad de handicap locomotor (dacă este cazul), creanţele bugetare exigibile să fie achitate (se verifică de către angajatul care prelucrează dosarul).

[citeste si]

Primăria Sectorului 6 mai anunţă că termenul până la care posesorii de autoturisme îşi pot achita la Direcţia de Impozite şi Taxe Locale a Sectorului 6 chiria pentru locul de parcare rămâne 31 martie 2018, iar neplata până la această dată duce la rezilierea automată a contractului de închiriere pentru locul de parcare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel