EXCLUSIV  Orășelul lui Moș Crăciun (Sector 4). Goleac: Program concert Parcul Lumea Copiilor

Artiști celebri, jocuri, peste 4.000 de luminițe, atmosferă de poveste și patinoar în aer liber. Acestea sunt cuvintele cheie în jurul cărora au organizat edilii de la Sectorul 4 „Orășelul lui Moș Crăciun” – târgul dedicat sărbătorilor de iarnă, deschis în Parcul Lumea Copiilor.

În ultima săptămână, în Parcul Lumea Copiilor au petrecut peste 25.000 de bucureșteni. Cifra este avansată de Marian Goleac, directorul general al SC. ADP 4 SA, societatea care administrează parcurile și spațiile verzi din sectorul 4.

Fie că au participat la concerte, că și-au cumpărat bunătăți tradiționale ori s-au distrat pe patinoar, cu toții au fost parte a Orășelului lui Moș Crăciun – târgul dedicat sărbătorilor de iarnă.

„În Orășelul lui Moș Crăciun puteți găsi orice doriți. Colegii mei au planificat surprize atât pentru copii, cât și pentru adulți. Târgul s-a deschis în urmă cu două săptămâni și se va încheia după sărbătorile de iarnă. Doar patinoarul va mai râmâne până în martie, întrucât are un sistem care îi permite să funcționeze și la temperaturi mai mari de 10 grade Celsius. Este așadar destul timp să veniți în parc și să vă bucurați de atmosfera specifică acestei perioade. ”, a declarat Marian Goleac pentru Dc News.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel