EXCLUSIV  Opoziția face analiza procentuală a PSD - PNL. Năsui, scenariu: Este supremul eșec

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

Claudiu Năsui (USR) a vorbit la #Rezist despre ceea ce poate duce la eșecul alianței PSD-PNL.

Claudiu Năsui, parlamentar USR, a vorbit despre alegerile din acest an, precum și de listele comune cu care coaliția de guvernare vrea să participe la aceste alegeri, sub forma ”urmăririi interesului”.

”În momentul în care modelezi lucrurile sub forma urmăririi interesului, parcă toate lucrurile au sens.  Altfel nu a fi avut sens ca PSD să se alieze cu PNL. Dar iată, dacă te uiți la interesul lor, o despoliere a banului public, PNDL-urile, Anghel Salignytoate aceste programe, în liniște, doar între ei. (...)

Ei, acum, sunt 60% în Parlament. Ei dacă scot un scor de peste 50% este mare lucru, la următoarele alegeri împreună. Eu aș considera asta un eșec, dacă iau sub 60% este un eșec. Dacă două partide care făceau înainte 60%, împreună scot sub 50% este supremul eșec”, a declarat Claudiu Năsui în cadrul emisiunii #Rezist de la DC News.

Năsui: ”Încearcă să le învelească fără să spună nimic concret”

”De asta nici nu au anunțat o țintă, au învățat din greșelile lui Crin Antonescu, care s-a trezit să spună că dacă nu obține un anumit scor pleacă, ceea ce s-a și întâmplat”, a subliniat Oana Stănciulescu, realizatoarea emisiunii.

”Este cum spunea fostul președinte al Franței, Jacques Chirac, în politică promisiunile nu comportă obligații decât pentru cei care ascultă. Ei de aceea încearcă să le învelească în așa fel încât să nu mai zică nimic concret”, a mai spus Claudiu Năsui.

Mai multe în video:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel