Onțanu: Domnul Boc nu ar trebui să vorbească de trădare

Coaliția nu mai există, a declarat, vineri,  Emil Boc. Față de această declarație, Neculai Onţanu, primarul Sectorului 2,îl atacă dur pe președintele PDL, Emil Boc,  pentru hotărârile "uneori nesăbuite" prin care a încercat să iasă din criză "pe spinarea unor categorii defavorizate".

"Domnul Boc nu ar trebui să vorbească de funie în casa spânzuratului şi să rostească cuvântul «trădare» vizavi de colegii de coaliţie, pentru că atunci când încerci să ieşi din criză pe spinarea unor categorii defavorizate, tocmai atunci s-ar putea ca unii să considere că însăşi guvernarea PDL a trădat populaţia", susţine Onţanu, într-o declaraţie dată publicităţii după ce moţiunea de cenzură a trecut şi Cabinetul Ungureanu a fost demis.

 Onţanu afirmă că, în calitatea lui de administrator al unuia dintre cele mai importante sectoare din Capitală, a văzut "suferinţa abătută asupra pensionarilor şi a profesorilor, asupra artiştilor şi a medicilor" generată de hotărârile Guvernului Boc.

 "Trebuie să recunosc că m-am simţit de multe ori neputincios în faţa acestor suferinţe. (...) Mă aşteptam din partea domnului Boc să îşi pună mai multă cenuşă în cap, mai ales că nu au trecut decât câteva zile de la Săptămâna Patimilor", afirmă Onţanu în documentul citat.

 Primarul Onţanu nu este îngrijorat după căderea Guvernului. "În primul rând, la câte nenorociri s-au abătut asupra României în ultimii ani, căderea unui guvern nu este o nenorociere. Se întâmplă în orice democraţie şi trebuie să privim acest eveniment ca atare", spune Onţanu.

 Primarul Sectorului 2, care candidează pentru un nou mandat, îşi asigură colegii de partid că ştie ce are de făcut în continuare.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel