Once Upon a Time in Hollywood, lider la box-office în România. Brad Pitt şi Leonardo di Caprio, rolurile carierei

Once Upon a Time in Hollywood, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino, cu Leonardo di Caprio şi Brad Pitt în rolurile principale este lider în box-office-ul românesc, cu încasări uriaşe. 

Între 16 și 18 august, "A fost odată la… Hollywood" a înregistrat 41.564 spectatori și vânzări de 905.709 lei, devenind nu doar liderul săptămânii la box-office, prin detronarea lui Furios și iute: Hobbs & Shaw, ci și cea mai bună lansare a unui film de Tarantino în România, se vede într-un comunicat remis Cinemagia.

Despre ce este vorba în film 

În 1969, pe platourile de filmare de la Hollywood bate vântul schimbării, iar actorii nu demult adulați se trezesc „scoși din joc". Actorul western Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) și dublura care îi interpretează cascadoriile, Cliff Booth (Brad Pitt), făceau o super-echipă. Acum, agentul Marvin Schwarz (interpretat de Al Pacino) le obține doar roluri unul și unul, în care trebuie să încaseze bătaie de la tinerele vedete „pe val”. Caută să-și facă loc în noul peisaj artistic, dar concurența le suflă în ceafă și li se cam termină așii din mânecă. Simultan, urmărim povestea actriței Sharon Tate (Margot Robbie), star al momentului și soția regizorului Roman Polanski, aflată în centrul unei intrigi încâlcite, care o leagă de clanul criminal Charles Mason.

De altfel, criticii de film spun că Leonardo di Caprio şi Brad Pitt fac rolurile carierei lor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel