Solskjaer, decisiv: Nu trebuie să fii geniu să vezi că ne trebuie atacanți

Tehnicianul diavolilor roșii a recunoscut ce lipsește cel mai aprig la echipa sa.

Tehnicianul diavolilor roșii a recunoscut ce lipsește cel mai aprig la echipa sa.

Ole Gunnar Solskjaer a spus că Man United va căuta să își întărească atacul după ce o criză a accidentărilor a lăsat formația cu un singur atacant central.

United nu a reușit să găsească înlocuitori pentru Romelu Lukaku sau Alexis Sanchez, care au plecat la Internazionale în această vară.

Mutările celor doi atacanți au fost urmate mai apoi de accidentările lui Marcus Rashford și Anthony Martial, iar singurul atacant veritabil rămas pentru formația de pe Old Trafford a rămas Mason Greenwood, în vârstă de 17 ani.

Solskjaer a declarat: „Când i-am lăsat pe Alexis și Romelu să plece, nu trebuie să fii geniu să realizezi că atacanții devin o prioritate de transfer. Ne uităm după creativitate și goluri".

„Nu are rost să aducem jucători despre care nu ești 100% sigur, fiindcă atunci când transferi, ai nevoie de jucătorii potriviți care vor sta la club o perioadă mai lungă", a adăugat tehnicianul lui United.

„Sunt atacanți pe piață, dar nu sunt cei pe care-i dorim. Nu l-am putut aduce pe cel pe care l-am vrut", a mai declarat Solskjaer, conform The Sun.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel