O jurnalistă și-a dat demisia în direct- VIDEO

O jurnalistă a demisionat în direct, miercuri. Ea a explicat nu poate lucra pentru un canal finanțat de guvernul rus, care iartă acțiunile președintelui putin. Jurnalista americană era angajată la Rusia Today America, canal finanțat de Rusia. 

Liz Wahl a dezvăluit că este nepoata unor imigranţi care au fugit din Ungaria, în perioada sovietică, imediat după revoluţia din 1956.

"Ca jurnalistă a acestei televiziuni mă confrunt cu multe provocări etice şi morale în special pe plan personal pentru că bunicii mei au venit aici (în SUA - n.r.) ca refugiaţi în timpul revoluţiei din Ungaria, ironic, ca să scape de forţele sovietice. (..) Partenerul meu este doctor la o bază militară unde vede, în fiecare zi, victimele ce plătesc preţul suprem pentru această ţară. De aceea, nu pot face parte dintr-o televiziune finanţată de guvernul rus, care muşamalizează acţiunile lui Putin. Sunt mândră că sunt americancă şi cred în diseminarea adevărului, tocmai din acest motiv, după această transmisiune, îmi voi da demisia”, a spus jurnalista.

Rusia Today a apreciat gestul tinerei drept promovare de sine și i-a urat succes.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel