O adolescentă de 16 ani din Tulcea este căutată de poliţişti după ce a dispărut de la domiciliu în urmă cu aproape o săptămână

Giorgiana Croitoru / 29 iul 2019 / 20:06

O minoră de 16 ani, din municipiul Tulcea, este căutată de poliţişti după ce pe 23 iulie a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit, a informat luni Inspectoratul de Poliţie Judeţean, făcând totodată apel la cetăţenii care pot oferi date despre adolescentă să anunţe autorităţile. 

"Poliţiştii tulceni caută o minoră, de 16 ani, care a plecat de la domiciliu şi nu a mai revenit. Persoanele care pot oferi informaţii ce pot conduce la depistarea acesteia sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie", potrivit unui comunicat de presă transmis de IPJ Tulcea.

Conform sursei citate, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Tulcea au fost sesizaţi pe 29 iulie despre dispariţia unei minore, Frederic Claudia, de 16 de ani, din Tulcea, care la data de 23 iulie a.c. ar fi plecat de la domiciliul situat în Tulcea şi până în prezent nu a mai revenit.

Fata are 1,76 metri înălţime, ten deschis, păr şaten, lung până la umeri, ochi albaştri. La momentul dispariţiei, aceasta purta un tricou alb, pantaloni colanţi negri, sandale albe.