Nuntă la reședința Playboy, de Revelion. Hugh Hefner, mire pentru a treia oară, la 86 de ani

Reşedinţa Playboy din Beverly Hills a găzduit în noaptea de Anul Nou căsătoria patronului grupului, Hugh Hefner, în vârstă de 86 de ani, cu Crystal Harris, mai tânără cu 60 de ani decât mirele, potrivit Daily Mail. 

Crystal Harris, în vârstă de 26 de ani, a devenit în cele din urmă doamna Hefner. Încântată, tânăra soţie a lui Hefner şi-a ţinut admiratorii la curent pe toată durata ceremoniei şi a petrecerii de după, cu postări pe Twitter.

"Azi este ziua în care am devenit doamna Hugh Hefner. Sunt foarte fericită şi mă simt norocoasă şi binecuvântată", a scris Crystal, care și-a schimbat rapid și numele pe site-ul de socializare.

Aceasta a mai postat şi fotografii cu decorul de petrecere, un umbrar acoperit de flori în fața a doar două duzini de scaune, sau cu Hefner, însă niciuna din timpul ceremoniei.

Hefner şi Harris programaseră să se căsătorească în iunie anul trecut, dar o neînţelegere între cei doi a dus la anularea evenimentului. După o ceartă care a avut loc în luna mai, Hefner a anunţat pe 12 decembrie că doreşte să păşească în noul an ca bărbat însurat.

Recent, Hugh a declarat că vrea să stea cu Crystal până când el moare, mărturisind că nu-i pasă de diferența mare de vârstă dintre ei.

Căsătoria cu Crystal este al treilea mariaj pentru patronul grupului Playboy. Hugh Hefner a mai fost căsătorit cu Mildred Williams - din 1949 până în 1959 - şi cu Kimberley Conrad - din 1989 până în 2010. Hugh are patru copii, 3 băieți și o fată Christie Hefner (născută în 1952), David Hefner (născut în 1955), Marston Hefner (născut în 1990) şi Cooper Hefner (născut în 1991).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel