„Nu am aer“, ultimul mesaj al Alexandrei. Înainte să moară, tânăra mamă din Botoșani a implorat medicii să intervină: Vă rog din suflet! Nu mai rezist de durere

Foto: Facebook Alexandra Ivanov
Foto: Facebook Alexandra Ivanov

Alexandra, tânăra care și-a pierdut viața săptămâna trecută, s-a rugat de medici să o opereze.

Cazul Alexandrei, tânăra de 25 de ani care și-a pierdut viața, vineri, la maternitatea din Botoșani, a stârnit un val de revoltă, iar personalul medical este acuzat de neglijență, fiind criticat inclusiv de autorități. În fața maternității a fost ridicat un altar dedicat tinerei, conform Adevărul.

Alexandra era însărcinată cu al patrulea copil, în 14 săptămâni și se confrunta cu dureri mari de burtă și sângerări. Femeia a fost dusă cu ambulanța la spital, în jurul orei 22:51, iar la 23:05 era în maternitate și era investigată de medici. Personalul medical ar fi ajuns la concluzia că nu se impunea evacuarea sarcinii - în ciuda durerilor mari și a sângerării de care se plângea femeia. Acesteia i s-a administrat un calmant, dar se pare că nu a avut efect. În plus, s-ar fi observat că sarcina s-a oprit din evoluție.

CITEȘTE ȘI       -      O femeie și-a aruncat copiii de la etaj. Filmul tragediei de la Botoșani / „Nu vreau să creadă lumea că sunt o criminală“ / video

„Nu am aer“

Înainte de a-și da ultima suflare, Alexandra a transmis un mesaj mamei sale, iar textul a fost unul de-a dreptul sfâșietor: „Nu mai aer“, i-a scris Alexandra mamei sale. 

Ea a suferit o hemoragie masivă și a murit în ciuda eforturilor de resuscitare. 

În primă fază, la ora 03:16 minute, Alexandra i-a transmis un prim mesaj medicului său curant:

„Bună seara! Sunt Ivanov Alexandra, însărcinată în 13 săptămâni. Am venit la maternitate cu dureri mari de burtă și sângerări. Din păcate, bebe e oprit din evoluție. Credeți că se poate face ceva să fiu chiuretată în noaptea asta? Că nu mai rezist de durere. Exact ca la naștere. Vă rog din suflet“, i-a transmis Alexandra medicului său curant.

Apoi, la ora 04:18, Alexandra a insistat din nou și a cerut o intervenție din partea medicilor:

„Sunt Ivanov Alexandra! Credeți că-mi puteți face chiuretajul noaptea asta că nu mai rezist de durere! Vă rog din suflet! Simt că o iau razna“, a scris Alexandra într-un mesaj pe WhatsApp, publicat de MonitorulBT.

La ora 06:40, tânăra a transmis un alt mesaj: „Nu mai pot!“

La ora 07:30, Alexandra a intrat în șoc, iar la 08:20 a fost declarat decesul.

Medicii de la maternitate au precizat că, în urma investigațiilor pe care le-au efectuat, nu se impunea ca Alexandra să fie operată de urgență în cursul acelei nopți. Femeii i s-a spus că va fi operată a doua zi, atunci când medicul său curant avea să ajungă la maternitate.

CITEȘTE ȘI        -        Concluzia lui Dan Negru, după accidentul provocat de Vlad Pascu de la 2 Mai

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel