EXCLUSIV  Nicușor Dan, PRIMA replică după lovitura studenților

Uniunea Studenților din România (USR) a intrat în conflict cu Nicușor Dan. Liderul studenților, Alin Grigore, a spus că Nicușor Dan folosește în mod fraudulos acronimul USR, pentru că acesta aparține Uniunii Studenților.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Lovitură pentru Nicușor Dan din partea USR

Contactat de DC News, Nicușor Dan a spus că ar fi absurd să renunțe la acronimul USR.

(w670)

"Întâi să apărem cu acest acronim erau cel puțin trei organizații din domenii diferite care foloseau acest acronim, Uniunea Studenților fiind cea mai nouă dintre ele. Uniunea Scriitorilor din România și Uniunea Sindicatelor din România au apărut cu acest acronim înaintea lor. Din moment ce acționăm în zone diferite, nu este nicio problemă! Când am depus actele la tribunal pentru înființare, am folosit denumirea "Salvați România". Noi nu am avut intenția să folosim acronimul USR, însă prin analogie cu USB, presa ne-a numit USR și așa am rămas".

DC News: Tricourile purtate de membrii Uniunii Salvați România și tinerii de la Uniunea Studenților din România seamănă foarte mult.

Nicușor Dan: Nu vreau să comentez opinia mea personală despre Uniunea Studenților din România. Noi, când am făcut sigla, am făcut-o pentru USB. Nici nu știam, în momentul acela, că vom fi USR și, cum am spus, intenția noastră era să folosim "Salvați România", dar presa ne-a preluat după cum știți.

Întrebat dacă renunță la acronimul 'controversat', Nicușor Dan ne-a zis: "Din moment ce toată lumea se referă la noi cu USR, așa apărem și în sondaje, ar fi absurd să renunțăm la acronim".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel