EXCLUSIV  Lovitură pentru Nicușor Dan din partea USR

Alin Grigore, președintele Uniunii Studenților din România (USR), îi cere lui Nicușor Dan să renunțe la acronimul USR.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Nicușor Dan, PRIMA replică după lovitura studenților

Motivele sunt lesne de înțeles. Uniunea Salvați România poate fi confundată foarte ușor cu Uniunea Studenților din România.

Contactat de DC News, Alin Grigore a explicat că nu este în război cu Nicușor Dan, doar că își dorește să se rezolve cât mai repede această problemă.

(w670)

"Nu am reușit să discut cu dl Nicușor Dan despre acest lucru. Am trimis o scrisoare pe mail-ul pe care l-am găsit pe site-ul dumnealor. Încă așteptăm răspunsul. Sperăm să sosească. Nu m-am gândit la următorul pas însă așteptăm răspuns din partea dumnealui. Dacă nu ne va răspunde, vom căuta alte soluții", a spus Alin Grigore pentru DC News.

"Din punctul meu de vedere nu este o dispută. Nu sunt în război cu domnul Nicușor Dan. Se exagerează. Singura noastră problemă este legată de utilizarea acronimului. Noi suntem apolitici, dar considerăm că nu este ok să avem același acronim, mai ales că urmează alegerile parlamentare. Noi avem proiectele pe care le desfășurăm în București, dar și la nivel național și nu cred că este în regulă pentru studenți să fie confundați cu oamenii din partidul lui Nicușor Dan. Dacă lucrurile vor continua așa, cu siguranță, spun asta cu părere de rău, vom fi confundați (n.r. - cu membrii USR). Și siglele noastre sunt foarte asemănătoare. Noi avem un dreptunghi cu USR, dumnealor au un triunghi, culorile sunt aceleași. Am această temere să nu fim confundați", a mai zis președintele Uniunii Studenților din România pentru DC News.

Comunicat de presă transmis de către Uniunea Studenților din România

"Scopul nostru ca federație este pe de-o parte de apărare și reprezentare a studenților din România, și pe de altă parte de implicare activă în dezvoltarea continuă a acestora. USR este al studenților de 15 ani și așa trebuie să râmână. Nu putem permite formațiunilor politice să calce peste ani de tradiție și proiecte derulate și să utilizeze numele studenților.

[citeste si]

Cu toții știm povestea partidului lui Nicușor Dan, apărut peste noapte, care însă nu este înregistrat la Tribunal cu acest acronim. Îi cer public pe această cale lui Nicușor Dan să nu utilizeze acronimul USR. Uniunea Studenților din România este o organizație de studenți și nu acceptăm ca un partid să ne utilizeze denumirea și să profite de activitatea de 15 ani a unui ONG, cu o istorie creată de mii de studenți", a transmis Alin Grigore, președinte USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel